zondag 26 mei 2013

Even vissen tussendoor.

Hoewel het niet de gehele week mooi weer is geweest, mogen we de laatste dagen niet mopperen. De zon schijnt volop waarbij de temperatuur wel kan oplopen tot boven de 30 graden. Wanneer ik dan berichten hoor over bijvoorbeeld Italie met sneeuw denk ik wel eens 'hoezo het vooroordeel van, koud in het noorden met veel regen'. Wat campinggasten betreft zijn we niet ontevreden. Er zijn wat Duitse gasten, Noorse en Nederlanders. Of de hoeveelheid van Duitse gasten komt omdat we opgenomen zijn bij de ADAC weet ik niet zeker, maar we zijn hier blij mee. Meer bekendheid betekent meer gasten en daar doen we het voor.

Deze week is Jan bij ons gearriveerd om te helpen bij verschillende klussen. Het verschil is al aardig te merken. Buiten en binnen is er behoorlijk hard gewerkt. Geharkt en gespit en de laatste boomwortels die hier en daar nog lagen zijn opgeruimd. Er kan graszaad gestrooid worden om het een beetje groener te laten worden. Wij zijn erg content met de hulp.
Gerard is ondertussen begonnen met het tegelen van de muren in de toiletten van het gebouw waar de kamers en douchen opgeknapt zijn. Er moet bij de douchen nog wat geschilderd worden en een stukje gevoegd. De gang is behangen. Daarna alleen nog nieuw pvc op de vloer. Hopelijk kan volgende week de deur daar dicht en is alles klaar. Het is moeilijk in te schatten hoe snel er nu gewerkt kan worden. Door het mooie weer zijn er al verschillende kano's op het meer geweest. Deze moeten gebracht en gehaald worden. Dat zijn allemaal van die "kleine" dingen die tijd kosten. Tussendoor toch even de rust nemen en even opladen is ook belangrijk.
Hij heeft samen met Jan even de tijd genomen om te gaan vissen in een van de meren. En vis werd er gelukkig gevangen. Deze is dus al gegeten ook.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten