zondag 12 mei 2013

Nieuw boek over Zweden op de markt in Oktober 2013!

Er komt een nieuwe reisgids over Zweden: Wat & Hoe Onderweg Zweden. Geschreven door Margot Eggenhuizen & Wouter Biegelaar. In oktober gaat deze verschijnen in een oplage van 3000 exemplaren. (leuk cadeautje voor de Sint of Kerst). De 2 journalisten hebben afgelopen week een nachtje bij ons geslapen en zijn met een aantal tips van ons weer verder gereden. In 2 weken tijd word er van zuid tot noord en weer terug gereden en zo veel mogelijk informatie verzameld. Het lijkt mijn een hele klus om zo'n boek in redelijke korte tijd te schrijven. Ben ook benieuwd hoe deze eruit gaat zien.
Verder kijken we tevreden op de afgelopen week terug. Gerard heeft de onderkant bij de wastafels voorzien van afvoeren en waterleiding. Er is een wandje voorgezet, betegeld en gevoegd. De leidingen naar en van de boiler zijn aangesloten. In de douchen moet het water voor de douchen zelf nog worden aangesloten, maar wat wordt het leuk. De laatste kamer in hetzelfde gebouw is behangen. Er moet nog wel gesopt worden, wat afgewerkt (dat over het algemeen ook veel tijd kost), hier en daar geschilderd, enz. De dagen vliegen dan ook voorbij. Even hadden we het gevoel dat het, dankzij de regenachtige voorspellingen van het weer tijdens het Hemelvaartweekend, er bijna geen gasten zouden komen. We zijn echter tevreden. Gasten uit Duitsland, Nederland, Zweden, zelfs uit Sunne en Torsby (naast de vaste seizoengasten)  hebben een prima lang weekend gehad. De voorspelde regen liet zich bijna alleen 's nachts zien. Met daarbij hele aangename temperaturen overdag was het een gezellig gebeuren dit weekend. De BBQ's stonden dan ook hier en daar  te branden en waren van verre te ruiken. Deze geuren horen bij het juiste campinggevoel!
Vandaag nemen we een dagje rust, (buiten het aanwezig zijn tijdens de receptieopeningstijden en schoonmaken van het sanitairgebouw) en genieten van de zon die alweer schijnt.
Hannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten