zondag 9 februari 2014

Elanden gespot maar geen foto.

De temperatuur rond, onder en boven het vriespunt, van de afgelopen week heeft gasten er niet van weerhouden om van hun vakantie te genieten. Er kon gereden worden op sneeuwscooters die van te voren gereserveerd waren. Andere gasten namen eerst een lang-laufles in de Ski-tunnel voordat ze zich op de verschillende banen in de omgeving waagden. En er werd gekeken naar de auto's die de Zweedse rally reden.

We hebben eigenlijk een leuke week achter de rug waarbij alle huisjes verhuurd waren. Een kadootje kregen we tijdens een autorit naar Charlottenberg. 4 elanden stonden aan de rand van het bos naar ons te staren. Jammer geen fototoestel mee dus niet vast kunnen leggen.
Gerard was deze week met regelmaat in onze nieuwe sanitaire familieruimte aanwezig. Dit is een ruimte waar douche, toilet en wastafel aanwezig is. Ook komen hier een aantal beugels in zodat gasten die minder mobiel zijn of in een rolstoel zitten hier ook gebruik van maken. Langzaam begint deze steeds mooier te worden. We zijn nog even lekker bezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten