zondag 22 juni 2014

De tipi is klaar, hoera!

 
 
 
 
 De langste dag hebben we dit afgelopen weekend mogen vieren. We hadden bezoek van, met name ook veel Zweedse, gasten uit de omgeving. Een aantal "vaste gasten" hadden hun best gedaan om een midzomerboom te versieren en hierbij zich te vermaken. Hoewel het niet echt zomers weer was de laatste paar dagen. Het waaide behoorlijk en de temperatuur was niet echt aangenaam. Een vuurkorf of saunabezoek deed wonderen. Gelukkig bleef de regen, die voorspelt was, weg.
Zelf hadden Paul, Jentl en ik een bezoek gebracht naar ons dorpse openluchtmuseum om daar even te kijken hoe kinderen en hun ouders, broer of zussen rondom de midzomerboom dansten en zongen.
 
Ondertussen is de tipi van binnen ingericht. Een aantal dames van het touristenbureau zouden op woensdag langs komen en we wilden graag dat ze konden zien hoe de tipi er uitzag. Ook een aantal andere gasten hebben het gehele proces kunnen volgen. Het heeft de nodige tijd gekost, met onderbrekingen door diverse andere verbouwingen, maar de tipi kan verhuurd worden. De tipi is geschikt voor 4 personen. Het was een hele puzzel om dit op een leuke manier in te richten, maar het is gelukt denk ik. We kregen al een paar keer vorige week de vraag of deze te huur was. Dat was op dat moment niet mogelijk, maar nu zijn we gereed. Zelf zijn we blij dat er weer een project af is. Reactie van andere gasten maakt het nog leuker. Volgens een van onze "zweedse" gasten hebben we ondertussen een van de beste camping van heel Zweden. Toch iets om een beetje trots op te zijn.
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten