zondag 15 juni 2014

Voetbal kijken en genieten van de 5-1 voor Nederland

Weer een afwisselende week achter de rug. De week begon met de verhuur van onze kano's en kajakken aan een school in Sunne die samen een van de laatste schooldagen over het water doorbrachten. Een van de leerlingen bracht ons zelfs de groeten van haar ouders (een van onze collega campingeigenaars). Hoe klein kan Zweden zijn.
Deze week wordt afgesloten door een organisatie van mensen met een beperking die bij ons de zaal hebben gehuurd vandaag. Het is niet voor de eerste keer dat ze hier zijn en het mooie weer is zeker welkom om hierbij een puzzeltocht te houden en een drankje vooraf op het terras te kunnen nemen.

Andere gasten zijn een aantal mensen die hier in de bossen werken, mensen die gewoon lekker vakantie houden met hun kampeermiddel of in een van de huisjes. Wij zijn tevreden. Een aantal van onze gasten waren zeker tevreden dat er in de zaal naar voetbal gekeken kon worden. De eerste wedstrijd van de wereldkampioenschappen en natuurlijk niet te vergeten de wedstrijd tussen Spanje en Nederland. Iedereen kon het duidelijk horen wanneer Nederland een doelpunt schoot en dat gebeurde gelukkig met regelmaat. Wij zijn ook heel benieuwd hoe dit verder gaat verlopen.

Paul is nog steeds heerlijk allerlei klusjes aan het opknappen die hoog nodig moesten gebeuren. Het plezier dat we met elkaar hebben maakt alles extra gezellig. Ondertussen hebben we nog een paar extra handen bijgekregen doordat Jentl gearriveerd is. Deze jongedame komt ons ook assisteren bij diverse werkzaamheden. Vele handen maken licht werk nietwaar. 
De tijd vliegt. voor we het weten zijn we al halverwege het jaar en gaan de dagen weer langer worden. Over het weer mogen we echt niet klagen van de afgelopen week. Er is wel wat regen gevallen, maar de vele zonuren maakten dat snel weer goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten