zondag 8 juni 2014

Alpaca's en elanden.

Onhandig als ik ben, met de computer, lukte het vorige week niet om het blog te schrijven. Normaal is Gerard de handige man hiermee, maar tijd werd er niet voor genomen. Ondertussen is er best veel gebeurd. Paul is aangekomen en heeft al verschillende klussen gedaan. Geschilderd, gras gemaaid enz. Het is heel fijn dat er extra handen bij zijn. Ook omdat Paul alles mooi vindt en wij alles weer eens met "verse" ogen bekijken. Hoe dan ook Paul heeft het naar zijn zin hier en wij zijn blij met alles wat er gedaan wordt.

Verder hebben we mooi weer (op een enkele regendag na). Regen had de grond echt weer even nodig. Het wordt dan ook steeds groener bij ons.
Wat wel even vreemd was dat iemand aan de viooltje had gesmuld. Zo stond alles nog in bloei en een dag later waren de bloemen verdwenen. Alleen de stelen stonden nog te pronken.

 
  Gelukkig waren dat de enige violen die lekker waren en staat de rest nog volop te bloeien.
Wat gasten betreft mogen we niet klagen. Het mooie weer zorgt voor nieuwe maar ook "oude" gasten die komen kamperen. Heel fijn. Ondertussen is de tipi van binnen betimmerd en geschilderd. De inrichting is nu aan de beurt en de tijd wordt steeds krapper. Er staan al wat boekingen voor de tipi, dus deze week willen we het klaar hebben.
Tijd voor andere dingen hebben we ook even genomen. zo waren we dit jaar weer uitgenodigd bij het Värmlands Älgar & alpackor park. Dit was zeker voor Paul de gelegenheid om elanden en alpaca's in het echt te kunnen zien. het was dan een leuk uitstapje. 2 jonge elandjes en volwassen dieren blijft imponerend vind ik. De alpaca's zijn ook dieren om mee naar huis te nemen met hun vrolijke kuiven en mooie ogen. We hebben weer een paar fijne weken achter de rug.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten