zondag 13 december 2015

Weer thuis.

Woensdag zijn we weer richting huis vertrokken. De ferry van de Stena Line voer iets langzamer dan gewoon, kregen we een paar dagen van te voren via een sms-je te "horen". Probleem met de snelheid. In plaats van 9.15 zouden we rond 11.00 uur aankomen. Gelukkig viel het mee. Even na 10 uur mochten we naar het autodek en om half 11 reden we weer in Zweden. Opvallend veel douane en politie bij de controle en ja onze paspoorten werden bekeken bij vertrek uit Duitsland. Na een aantal weken van veel dagen met regen en harde wind is het fijn om thuis te zijn met een zonnetje en vorst. Nog geen sneeuw, maar wel een winterse wereld vandaag een zonnetje, rijp aan bomen en struiken en afgelopen nacht -10 nachtvorst.
Een "cadeautje" uit Nederland is een flinke verkoudheid. Deze gaat met het gezonde weer hier vast snel verdwijnen.

Bij SkiSunne hadden wel al sneeuw gezien die gemaakt was door de sneeuwkanonnen. Hier zullen ze mee door gaan bij vorst en tot er verse "echte" sneeuw komt te vallen.

Naast de administratie is het nu zaak om Kerstsfeer te gaan creeeren. Hier gaan de nodig uren nog in zitten maar is erg. leuk om te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten