zondag 7 februari 2016

Kinderen kunnen leren schaatsen.

Nog even een foto van de beurs op 30 januari.
Afgelopen donderdag zijn we weer thuis gekomen. Na een voorspoedige reis met een behoorlijke file voorbij Hamburg, waren we toch nog op tijd voor de ferry. Voor die tijd nog even naar Enschede gereden om onze nieuwe paspoorten op te halen. De eerste 10 jaar kunnen we weer op reis met een geldig paspoort.
We hadden, van het thuisfront, gehoord dat het niet zo heel koud meer was, maar dat de sneeuw zo goed als weg was, daar hadden we niet op gerekend. De regen, die viel, bevroor op het terrein en hier en daar op de weg met een ijsbaan als gevolg. Verstandig is het om dan de spark te nemen (een slee waar je achter kan lopen en daardoor meer steun hebt). Vergeten is dan niet handig.
We zijn met Jet en Paul nog even naar Mariebergsskogen in Karlstad geweest. Op het meer dat aan het park grenst werd nog flink geschaatst. Voor de kleine kinderen  lag er in het park ijs op de vijver. Daarin stonden pinquins waar kinderen achter konden leren schaatsten. Een mooi gezicht om te zien en helemaal in de wintersfeer vind ik. Wat sneeuw is aankomende week nog welkom tijdens de rally die woensdagavond vanuit Karlstad (dacht ik) begint. Afwachten maar.

 
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten