maandag 5 september 2016

Langzaam begint de herfst.

Een week geleden nog even een groep uit Sunne te gast gehad, die een teambuilding hadden. Activiteiten en overnachting met ontbijt. Totaal 26 ontbijters en weer aardig wat was en strijkgoed. De zaal en keuken met wat haast weer schoongemaakt in verband met een vereniging, die de zaal hadden gehuurd voor hun jaarlijkse feestje. Het kostte wat zweetdruppels maar we waren op tijd klaar. Bij dit feest deed het zonnetje goed zijn best zodat deze gaten hun puzzeltocht met droog weer konden verrichten. De muzikale ondersteuning, na het middageten, klonk erg gezellig. Rond 5 uur was iedereen weer vertrokken richting huis.

Augustus is dit jaar een maand geweest met wisselend weer. Mooie dagen met veel zon en af en toe wat regen en een paar momenten met heel veel regen. Heel erg jammer voor sommige mensen. Er zijn namelijk altijd mensen die erg veel last van hebben als het weer niet meewerkt. Daarnaast zijn er andere gasten die zich niet uit het veld laten slaan en er gewoon wat van maken. Zelf krijg ik wel eens het gevoel dat er mensen zijn die denken dat wij het weer bepalen en schuld hebben dat het regent, waait of de zon schijnt. Nu is het laatste nooit zo erg heel erg (als de BBQ maar wel aan kan). Gelukkig komt minder weer overal op de wereld voor. Van noord tot zuid en van west naar oost.

Meer vocht in de grond betekend wel dat het tijd is voor paddenstoelen. Deze zien we dan nu ook overal te voorschijn komen. Rood met witte stippen, licht bruine, van groot tot klein. Heel langzaam begint het naar herfst te ruiken. Ook weer een hele fijne en mooie periode van het jaar vind ik.
De septembermaand is begonnen met de laatste paar dagen mooi weer. Afgelopen nacht was het 2 graden bij een heldere nacht. Het gaat nog leuk met onze kampeergasten. Die druppelen nog binnen. En de huisjes worden ook nog leuk verhuurd. Niets om te klagen dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten