donderdag 20 april 2017

Camping is weer open!

De Paasdagen zijn voorbij. Op donderdagavond was het begonnen met sneeuwen en dat ging de gehele  goede vrijdag door. Gevolg was een mooie laag sneeuw van wel meer dan 10 cm.
SkiSunne had net besloten om dicht te gaan tijdens de Paasdagen en veel mensen hadden hun winterbanden of spijkerbanden vervangen voor de zomerbanden. Toch kwam koning winter nog even terug met een knipoog. Mooi om te zien, maar niet handig als de camping net open gaat voor het seizoen. Geen "losse" gasten dus, die tijdens de Paasdagen, door het "mooie" weer wilde gaan kamperen. Wel een aantal seizoengasten die toch hadden besloten om te gaan komen. De sneeuw en de lage temperaturen van af en toe meer dan -6 graden tijdens de nacht maakte het niet erg aangenaam. Hoewel het overdag nu zonnig is koelt het uit de zon nog behoorlijk af.
De bloemen van de violen en narcissen hingen naar beneden en moeten hun best weer doen om te gaan stralen.
Tijdens een van de Paasdagen hebben wij een rondje gereden om ons hier en daar te promoten met folders. Ook leuk om te doen. Afgelopen woensdag was er een vergadering vanuit de gemeente met als een van de doelen om kennis te maken met degene die nu verantwoordelijk is voor de afdeling toerisme. Heel lang viel dit onder de camping Kolsnäs. Dat was een gemeentecamping en waar gelijk het toeristenbureau was gevestigd. Voor mensen die informatie wilden halen was dit soms verwarrend. Ruim een jaar geleden is het zomerwaterpark en de camping over genomen door een organisatie die meer campings onder beheer heeft. Het toeristenbureau zou daardoor een andere plaats krijgen. Er is voor gekozen dat de bibliotheek daar geschikt voor zou zijn en nu is daar informatiebalie voor toeristen. 
   Verder zijn we hier en daar aan het oppimpen met wat verf. De buitendeur van het sanitairgebouw heeft al een paar lagen gehad. Dat ging net goed wanneer de zon daar een aantal uren op scheen. Deze is al lekker opgeknapt. Vervelen doen we niet gauw er is altijd wel iets dat een lik verf kan hebben of wat verbetert kan worden. 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten