dinsdag 4 april 2017

Een nieuwe familie-kano.

Alles wat wit was is ondertussen verdwenen. Wij zijn even op reis geweest naar Nederland om, naast de verjaardagen van Gerards zijn vader en onze dochter te vieren, een nieuwe familie-kano te kopen. Zo noemen wij tenminste de kano waar men met 2 volwassenen en 2 kinderen in kan peddelen. Er is met regelmaat veel vraag naar en dan is het passen en meten in de agenda. Zodra de zon schijnt wilt iedereen op het water zitten lijkt het wel
.

We hadden naast alle kajakken en kano's al een groene familiekano en vonden een rode mooi bij de rest passen. Ik vind het altijd een vrolijk gezicht al die verschillende kleuren op het water. Zelf had ik gedacht om nog meer mee te kunnen nemen, maar dat ging niet passen op het dak van de auto.
Terug in Zweden was het verschil van natuur duidelijk zichtbaar. We hadden dan ook wel een van de warmste dagen in Nederland sinds 100 jaar had ik begrepen. Fijne dagen met de familie en kleinkinderen doorgebracht. Het zal nog wel even duren voordat we elkaar kunnen voelen en ruiken. zien lukt gelukkig nog wel via skype. Zelf onze kleindochter van net 1 jaar doet alsof dit heel gewoon is. Ondertussen zijn de bloembakken met verse aarde en violen gevuld. Al jaren namen wij de violen uit Nederland mee omdat er leuke aanbieding waren van 10 violen voor 1 euro. In Zweden was dit ondenkbaar bij ons in de buurt. Dit jaar hadden we op tijd al violen gekocht in de buurt. en dat was geen verkeerde keuze. Violen voor 1 euro zijn wij niet meer tegen gekomen. En hier wordt het al weer een beetje gezellig.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten