zondag 18 juni 2017

Een week voor de langste dag.

Het is even rustig geworden nadat de leerlingen van de hogeschool Windesheim vertrokken zijn afgelopen donderdag met het vliegtuig vanuit Gardemoen (Oslo). Het was een leuke en fijne groep jong volwassenen. Het weer zag er wisselvallig uit maar is achteraf 100% mee gevallen. Een groot gedeelte van deze jonge mensen is zeker van plan om terug te komen.
 
Wat niet zo leuk was is dat Jac en Jenny, door familieomstandigheden, eerder naar huis moesten gaan dan ze van plan waren. Heel jammer voor hun maar ook voor ons. Wij zijn zeker blij met de hulp die gegeven is.
 
Er zijn soms meer cadeautjes die we krijgen. Zoals de onderstaande foto. Afgelopen keer dat we in Nederland waren had Gerard dit paard ontdekt voor in de speeltuin. Een leuke schommel voor wat kleinere kinderen. Een foto waarbij deze ook wordt gebruikt maakt het nog leuker. Een van onze gasten, van afgelopen week, heeft deze foto gemaakt en op ons verzoek gemaild.

We gaan naar de langste dag toe en dat is zeker te merken. Omdat het weer niet zo heel stabiel is en niet heel warm zijn er volop bloemen die bloeien. Onze rododendron doet het weer prachtig. De felle kleur is niet over het hoofd te zien.
In de bermen bloeien de voorjaars- en zomerbloemen volop zoals lupines, margrieten enz. Voor de versiering van aankomende week zijn er bloemen genoeg.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten