woensdag 20 december 2017

GOD JUL (fijne Kerstdagen)

Vreemde geluiden hoor ik af en toe binnen in huis. Schuivende, glijdende geluiden die overgaan tot een plof. Door de sneeuw lag er een aardige laag op ons huis. De dooi die er nu is zorgt voor glibberen en gladheid en niet alleen op de wegen. Plakken sneeuw glijden van het dak af. Onze hond, Sam die we jaren hebben gehad, werd er altijd onrustig van.
 
Tijdens de afgelopen week zijn we met 2 auto's op pad geweest. 1 auto had nog een dingetje dat gerepareerd moest worden. Door tijd en het maken van andere keuzes was dit er nog niet van gekomen. Gerard heeft er een paar uurtjes aan gewerkt, de winterbanden er onder geplaatst en de auto kon opnieuw naar de keuring. Gelukkig deze keer goedgekeurd en er mag weer mee gereden worden. Het werkt hier namelijk zo dat wanneer een auto niet is goedgekeurd, er tot maximaal 2 maanden na de einddatum het nog mogelijk is om deze te laten herkeuren voor een lager bedrag dan de keuring. Daarna mag er alleen of naar een garage worden gereden of (na reparatie) naar de keuring. 
 
Onze andere auto had een steentje tegen het voorraam gekregen waardoor er een scheur was ontstaan. Nu zijn we hier voor verzekerd maar het moest wel even gebeuren. Een 2de auto is dan wel handig. Een auto naar de garage voor een nieuw voorraam en de andere tijdens die rit naar de keuring. Gelukkig is alles weer voor elkaar en we hebben weer helder zicht.
 
Een ander klusje deze week was het gezelliger maken binnen en buiten. De Kerstdagen komen eraan.
 
Wij wensen iedereen in ieder geval hele fijne Kerstdagen of in het Zweeds: GOD JUL!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten