donderdag 14 december 2017

Ter land, ter zee en in de lucht.

Ter land, ter zee en in de lucht. Dat kon allemaal gebeuren binnen een paar weken.
Wij zijn samen met de ouders van Gerard half november weer richting Nederland gegaan. Omdat we waren gewaarschuwd dat het misschien heel druk kon zijn in Göteborg in verband met een EU topoverleg waren we op tijd vertrokken om de ferry te halen. Het ging allemaal goed.
 
Onze kleindochter werd op 19 november 2 jaar en daar wilden we bij zijn. Een feestje dus. Zelfs een paar nachtjes oppassen op de kleinkinderen was weer leuk. Daarna even bijkomen met een vakantie op het eiland Madeira. Een spannend momentje, vond ik, was het landen met het vliegtuig. Doordat het bewolkt was deed de piloot 3 pogingen tot landen waarbij de 3de poging lukte. Anders werd het uitwijken naar een ander vliegveld werd ons verteld. Onze laatste vakantie was 4 jaar geleden dus het was genieten. Mooi uitzicht vanuit het hotelkamer, vissen gevoerd met dode huidcellen, (ook een beleving) en vele kerststallen in de zon.


 
We kunnen we weer even tegenaan
.
Op 5 december had Sinterklaas ons ook niet vergeten en lagen er verschillende pakjes op ons te wachten bij onze kleinkinderen en kinderen. Onze kleinzoon had vol vertrouwen ons al gezegd dat de Sint echt wel wist dat we niet in Zweden waren maar in Nederland. Hij had gelijk want we zijn weer verwend. Al met al een paar heerlijke weken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten