zaterdag 30 december 2017

Gott Nytt År (gelukkig nieuw jaar)

Het weer blijft ons verrassen met alle afwisselingen. Van sneeuw en regen naar vriezen en dooien en weer omgekeerd. Dat weer hebben we, in mijn beleving, in maart wel maar nog nooit in december. De sneeuw levert mooie plaatjes op en blijdschap bij hele jonge mensen. Gasten die een aantal dagen bij ons waren genoten er van en wij nu ook nog even door hun creativiteit.
Regen op de sneeuw zorgde voor ijzel. Hoewel we aardig wat zand/zout gestrooid hadden was het voor sommige gasten moeilijk om via de vooringang omhoog te komen. Gelukkig hebben we ook een achteringang en dat was allemaal wat vlakker. Goede banden zijn altijd erg belangrijk met dit soort weer.
Verleden jaar hadden we besloten om die winter even geen gasten te ontvangen. Dit jaar is dat anders en we genieten ervan. Morgen zijn de meeste gasten richting huis of naar een bestemming naar het noorden. Wij gaan oliebollen bakken en appelflappen en wensen iedereen een geweldig maar vooral gezond 2018. Of in het Zweeds: Gott Nytt År (gelukkig nieuw jaar).
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten