zaterdag 20 april 2019

Glad Påsk



Afgelopen week hebben wij tijdens een bytesdag folders uitgedeeld en zelf veel folders meegenomen van Sunne en verschillende bedrijven. Sinds vorig jaar zijn wij een officieel info-point voor de gemeente naast nog een aantal bedrijven. Het vorige toeristenbureau was gevestigd bij een "gemeentecamping".  Deze is verkocht aan een organisatie die meer grote campings heeft. Het toeristenbureau kreeg een plaatsje in de bibliotheek en bedrijven konden zich aanmelden als toeristen-infopunt. Omdat we toch al veel informatie verstrekken en de boekjes/ kaarten van de gemeente Sunne verstrekten was het niet onlogisch om ons daar voor aan te melden. Gevolg dat er sinds vorig jaar een bijeenkomst is waar naast een paar sprekers en een workshop folders gedeeld worden. Onze auto was aardig afgeladen hiermee.
Een aantal dagen eerder hadden we een vergadering in het dorp. Er schijnt een budget te zijn om Gräsmark mee op de kaart te zetten. Een eigen folder voor Gräsmark is een van de mogelijkheden om dat te gaan doen. Nu het seizoen begint is het een beetje aan de late kant, maar beter laat dan nooit. Deze zomer zal er een voorlopige folder verschijnen.
 
De afgelopen week hebben we heerlijk voorjaarsweer gehad. Vorst 's nachts maar heerlijk zon overdag. De camping is gisteren officieel open gegaan hoewel het nog niet storm loopt. Voor ons nog even de tijd om andere dingen te doen.
 
Wij wensen iedereen fijne Paasdagen ofwel Glad Påsk. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten