vrijdag 5 april 2019

Lekker bezig!

Het is al weer een tijdje geleden het laatste stukje op mijn blog. De weken vliegen ook voorbij.
 
Afgelopen week heb ik de eerste kraanvogels gezien en gehoord. Gerard dacht ze al eerder gezien te hebben, maar dat moment had ik gemist. Kraanvogels zien en horen betekent voor mij dat de lente in aantocht is.
 
We zijn vanaf half maart nog even naar Nederland gegaan. Voorlopig onze laatste keer omdat het campingseizoen binnenkort gaat beginnen. Als er natuurlijk geen noodzakelijke redenen zijn tussendoor. Reden waren verschillende verjaardagen. Onze jongste kleindochter werd 1, onze dochter was jarig en de vader van Gerard werd ook weer een jaartje ouder. Graag hadden we de verjaardag in februari van de moeder van Gerard ook willen vieren maar dat lukte niet omdat we gasten hadden. We gingen op weg terwijl er best veel sneeuw op die dag viel. Terwijl we echt al dachten dat het meeste was gevallen de afgelopen winter. Hoe fijn is het dan om bij terugkomst te merken dat die vele sneeuw bijna al allemaal weer weg was. Hier en daar liggen nog wat sneeuwvlakten maar die worden iedere dag kleiner.
 
Begin maart hebben nog kennis gemaakt met de eigenaren van een bedrijf (Our Little Farm, www.ourlittlefarm.se)  waar men paard kan rijden. Dit, op een klein uurtje rijden van ons. Een paar gasten van ons, die er op dat moment waren en wilden paardrijden in de sneeuw, hadden erg genoten van hun trip. Een mooie positieve ervaring.
Na een periode van niet zo veel doen is het weer tijd voor het bijwerken van diverse klusjes. Binnen de administratie en het gezellig maken in lente/Paassfeer en buiten het opruimen van oude planten, takken en bladeren. Violen in de bakken doen, enz. Lekker bezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten