zondag 9 maart 2014

Klus (bijna) geklaard!

Met temperaturen boven 0 de afgelopen week en bewolkte dagen (en nachten) is alle sneeuw ondertussen bijna verdwenen. Gisteren hadden we zeker een geweldige zonnige dag. Gelukkig kon er in Sunne bij SkiSunne nog wel geskied worden. Dat werd door onze gasten (een groep met familie van 34 personen) gewaardeerd worden. Daar kwamen ze tenslotte voor. Verleden jaar kwam een deel van deze familie voor de eerste keer bij ons in februari. Dit was goed bevallen en voor herhaling vatbaar.
Tijdens het mooie weer van gisteren werd het de hoogste tijd om de auto eens schoon te maken zowel binnen als buiten. Dit was echt nodig en lekker te doen in het zonnetje.

Onze familieruimte (douche/ toilet en wastafel) is zo goed als klaar. Toevallig kregen we een vraag van een familie die een sanitaire ruimte nodig had die rolstoelvriendelijk was. Zij kregen de primeur van foto's. De tip die we daar op terug kregen was veel waardevoller. De muntapparaat voor de douche was niet handig geplaatst. Te hoog wanneer je niet goed kan staan. Gelukkig kan dit nog verandert worden. Gerard is blij dat hij zo ver is met deze klus. Kleine ruimtes geven net zoveel werk dan grote ruimtes, maar deze klus is bijna afgesloten. Ziet er wel goed uit vind ik zelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten