zondag 30 maart 2014

De lente in mijn bol.

Meer dan honderd violen geplant, geraniums (overgehouden tijdens de winter) verpot en in verse aarde gezet en daila-bollen in de grond gezet in bakken. Op een witte dag na (woensdag) de afgelopen week hadden we heerlijk lenteweer met een beetje nachtvorst. Heerlijk om buiten wat te doen. Oude planten uit de bloembakken en nieuwe erin.
Gerard is een paar dagen, een aantal uur, in de weer geweest met het aanleggen van een extra kabel voor telefoon, internet en tv. Voetballen kan dit seizoen zeker goed bekeken worden in onze zaal. Werk dat niet zichtbaar is lijkt de meeste tijd in beslag te nemen.

Onze naam aan de weg verfrissen met een nieuwe sticker is zo gebeurd en duidelijk zichtbaar en zo gebeurd. Het was wel nodig omdat de naam aan een van de kanten bijna niet meer zichtbaar was.
Langzaam maar zeker maken we ons op voor het nieuwe seizoen. Volgend weekend gaat de camping weer open. Deze week zal Gerard er voor zorgen dat er weer water opkomt te staan . Hier en daar wat oppimpen en schoonmaken. De zomertijd is begonnen. We hebben er zin in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten