zondag 6 april 2014

Gräsmark heeft eigen website!


Gräsmark heeft een eigen website gekregen vanaf 1 april (grasmark.com) Hier staat aardig wat informatie over Gräsmark en wat er in de omgeving te doen is. De site ziet er goed uit, vind ik.
Ondertussen is er ook een bord gemaakt met daarop een kano-route die gemaakt kan worden. Zelf hebben we het bord met onze naam erop (aan de weg) even opgefrist. Door de vele zon die er op heeft geschenen waren de letters aardig verbleekt en onduidelijk geworden. Ook dat is weer geregeld.

Onze gasten die voor de eerste keer in Zweden waren, zijn gisteren positief en met veel enthousiasme vertrokken. Het weer speelde dan ook geweldig mee tijdens de wandelingen die gemaakt werden. Zelfs een wandeling in de sneeuw bij Hövfjället kon worden gemaakt. Hoewel er de voorkeur naar uitging om dit op lange latten te doen. Maar ook Wij wisten niet dat de verhuur van deze latten alleen nog in het weekend kon.Er werd niet getreurd en  toch nog genoten. Vele kilometers zijn er afgelegd door deze jonge mensen in een paar dagen tijd.

Voor ons was het lekker om bezig te zijn met dit weer in het sanitairgebouw van de camping. De dameszijde is weer fris gewit en gesopt terwijl de muren in het afwas/kookgedeelte de kleur våräpple heeft gekregen. (een zachtgroene tint). Verder zijn we blij met de boekingen die nog steeds binnenkomen. Wat wel lastig is, is dat onze vaste telefoon het even niet doet. Door het omzetten van een contract is er iets mis gegaan. Aankomende woensdag moet alles geregeld zijn. Gelukkig dat we nog een mobiel nummer hebben en daardoor nog bereikbaar zijn.

   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten