zondag 13 april 2014

De hangbrug gevonden!

De week is weer omgevlogen. Gasten gaan en nieuwe gasten komen. Hoewel onze eerste seizoengasten een beetje aan de late kant waren deze keer. Maar de eerste campinggasten zijn weer aanwezig.

Het weer was de afgelopen week weer wat wisselvallig. We hebben zelfs nog wat sneeuw gehad tijdens een rit naar Charlottenberg. Hier was een nieuwe winkel van Jula gekomen en ging de afgelopen week op donderdag open. (tenminste dat dacht ik). Jula is een winkel waar ze verschillenden dingen verkopen zoals gereedschap, verf, elektra spullen, lampen, werkkleding, tuinspullen, spullen voor fietsen en boten enz.. Leuk voor man en vrouw dus. Verbaasd was ik dan ook zeker dat het niet alleen ging om de Jula, maar een nieuw gedeelte van het toch al grote winkelcentrum in Charlottenberg. En we waren er niet alleen. Files komen we normaal niet veel tegen in Zweden. Die dag waren er werkelijk files. Niet alleen op de weg maar ook in de winkels bij de kassa's. Alsof bijna alles gratis was. Even een schok voor mij. Ik die al helemaal niet meer van prijzencircussen houdt en de drukte die daar bij komt kijken. We hadden het dus allemaal snel bekeken.

Verder doet onze telefoon het gelukkig weer met ons normale telefoonnummer. In  ons huis is nu een aansluiting en in de receptie. Dat daarbij onze betaalautomaat ook weer goed werkt is leuk meegenomen. Gerard is bedrijvig geweest met het pimpen van de boot die we in de verhuur hebben. Deze had een verfbeurt nodig en is lekker opgeknapt.

Vandaag zijn we, voor de zoveelste keer, op zoek gegaan naar een hangbrug die over de rivier moest zijn. En we hebben deze gevonden. Geen wandeling om te doen met kleine kinderen. Kruip door en sluip door met onderweg vele keutels van elanden en reeën. Sam heeft genoten van het onverwachtse uitje met daarbij uitgebreide zwempartijen die hij nam. Hij is echter de laatste tijd niet helemaal in orde. Moet veel naar buiten om zijn behoefte te doen en drinkt meer dan normaal. Na het uitstapje is hij in zijn mand gaan liggen en heeft even bijgeslapen. 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten