zondag 3 januari 2016

Iedereen de allerbeste wensen in 2016.

 
Wij wensen iedereen een geweldig 2016 in goede gezondheid en dat alle wensen uit mogen komen.
 
Het afgelopen jaar is voor ons weer voorbij gevlogen met op de laatste dag oliebollen en appelflappen.
 
We zitten nog steeds in wintersfeer met niet al te koude temperaturen.  Normaal is de camping in de winter gesloten, maar omdat we toch al een aantal huisjes bezet hadden was het weinig moeite om "jullie zijn welkom" te zeggen op vraag of wij een campingplaats hadden. Voor een tent. Deze gasten hebben de temperatuur van -15 tot +5 meegemaakt in hun tent. Slecht weer bestond niet. De voorbereiding en goed materiaal deed het doen werken. Een vuurtje erbij in een vuurton maakte de sfeer kompleet. Na 10 dagen reed het paar tevreden huiswaarts. 
 
Wij zijn blij met de sneeuw. Het maakt de natuur prachtig. Gerard heeft zijn eerste rondjes met tractor en sneeuwschuif al gemaakt. En het sneeuwt nog steeds af en toe. Daarnaast een mooi zonnetje. Fijn om even een wandeling te maken.
 Langzaam wordt het tijd om de Kerstsfeer om te bouwen in wintersfeer. Dus de lange latten en schaatsen tevoorschijn halen. Ook de sneeuwpop die in de winter in de receptie staat te pronken komt weer op zijn plekje te staan. Morgen afscheid van gasten die bijna 14 dagen allerlei weertypes hier hebben meegemaakt. Opruimen, schoonmaken en administratie staat voor komende week op het programma.
 


3 opmerkingen:

  1. Ook voor jullie een gelukkig en gezond 2016! We hebben een heerlijke vakantie gehad, maar helaas kwam voor ons de sneeuw een dag te laat!! Misschien volgend jaar een herkansing. Gr Vincent en Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niks mis mee om in de winter te kamperen als je goede en warme spullen bij je hebt.
    Voor jullie ook een goed, gezond nieuwjaar gewenst en dat jullie wensen mogen uitkomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Niks mis mee om in de winter te kamperen als je goede en warme spullen bij je hebt.
    Voor jullie ook een goed, gezond nieuwjaar gewenst en dat jullie wensen mogen uitkomen.

    BeantwoordenVerwijderen