zondag 10 januari 2016

Sneeuw genoeg!

Sneeuw genoeg! De afgelopen nacht of vanmorgen vroeg is het begonnen met sneeuwen en dat doet het nu nog steeds. Ik denk dat er tot nu toe ongeveer 20 cm is gevallen. Werk aan de winkel met het ruimen van de sneeuw.
Gerard is vanmorgen al vroeg een rondje gaan doen met tractor en sneeuwschuif om daarna naar Gardemoen (het vliegveld bij Oslo) te rijden. Even iemand wegbrengen. Deze week de 2de keer. Afgelopen dinsdag ging onze zoon na 6 dagen logeren weer naar huis. Fijn om elkaar weer even te zien en het nieuwe jaar op die manier te beginnen.

Gasten zijn vertrokken en nieuwe gasten gekomen. Het is fijn als gasten terug komen. Deze keer mensen die in de zomer kwamen kamperen en nu met meer familie een weekendje weg zijn. Vandaag wordt dit afgesloten met een etentje bij het restaurant in onze straat.
De meeste kerstspullen zijn opgeborgen op de buitenlampjes na. Dat is nu niet handig om te doen en het staat nog wel heel gezellig als het donker is. De dagen beginnen langzaam weer langer te worden en over nieuwe boekingen mogen we niet klagen. Het gaat dus wel leuk. Maar de sneeuw mag nu wel stoppen, we hebben genoeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten