zondag 21 mei 2017

Groeizaam weer.

Het weer van de afgelopen week was goed voor de planten. Dat betekende af en toe regen en dan weer een zonnetje. Campinggasten beginnen langzaam vakantie te ruiken. Dit weekend kregen we enkele gasten uit de buurt op bezoek om weer eens voor de eerste keer te gaan kamperen. En ze waren niet alleen. Een aantal huisjes waren en zijn ook bezet. Mensen die wilden gaan vissen (en ook nog wat gevangen hadden) tijdens het weekend. Een Noors echtpaar die in de loop van volgende week vertrekken Daarnaast nog, voor een aantal weken, gasten die in de buurt aan het werk zijn. Wat natuurlijk best leuk is zo in het voorseizoen.

Wij hebben nog meer coniferen gekocht en geplant. Er zijn op verschillende plaatsen oude boomstammen verwijderd, gevlakt en er is gras gezaaid. Alles is nog niet helemaal gereed maar dat komt de komende dagen goed. Het gras doet het goed bij het groeizame weer. Je ziet het bijna groeien. Er is dan ook al een paar keer gemaaid.
Het voorjaarsschoonmaakgevoel lijkt te beginnen. In het hoofdgebouw zijn bijna alle ramen gelapt. Een raam heeft bij ons geen twee zijden maar vier. De binnen- en buitenkant maar dan ook nog eens de binnenkant van de binnen- en buitenkant. Altijd een tijdrovende bezigheid, maar het knapt er van op. Met dat karwei ben ik nog wel even een tijdje zoet naast de andere werkzaamheden. De receptie is nu 's morgens 1 1/2 uur open en 's middags een uurtje. Even een momentje om eventuele mails te beantwoorden en andere dingen die ook moeten gebeuren. Het houdt ons lekker bezig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten