maandag 29 mei 2017

Het wordt drukker.

We hebben een bedrijvig weekend achter de rug. De planten moesten met regelmaat beregend worden omdat het prachtig weer was de afgelopen week. Onze gasten (een groep motorrijders die lid zijn van een motorvereniging in Värmland) zouden 2 dagen bij ons overnachten en tochten maken in de omgeving over de onverharde (grus) wegen. Heerlijk stoffig bij zonnig weer. 's Morgens ontbijten bij ons en 's middag eten bij het restaurant in ons straatje, dus op loopafstand.
De gebouwen, eetzaal en keuken zijn weer schoon. Het is nu nog even nagenieten van de lakens, slopen en handdoeken die gewassen, gedroogd en gestreken moeten gaan worden. Er is al een gedeelte verwerkt en voordat de week om is zal alles weer piekfijn in orde zijn.
Dat is dan ook nodig omdat de volgende groep donderdag verschijnt voor 1 nachtje. Na vertrek van die groep zijn de volgende nieuwe gasten al onderweg naar ons toe. Het worden nog bedrijvige dagen. En de motorrijders waren niet alleen. Verschillende campinggasten kwamen genieten van het mooie weer.
Het was wel even schrikken dat een van onze "oude" gasten alleen kwam en niet met haar partner. Die bleek begin dit jaar te zijn overleden. Voor ons ook even moeilijk. Zeker als mensen al verschillende jaren bij ons te gast zijn geweest. Wel bijzonder dat dan een "eerste" korte vakantie dan bij ons gehouden wordt. "Het is hier zo rustig en er hangt een fijne sfeer", werd er verteld. Dat is altijd fijn om te horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten